BejelentésGyfaluse
Gyöngyösfalu futballklub honlapja

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Frissítve!

A Nagycsapat és az Ificsapat menüpontok Frissítve lettek 2010.11.03

Időhiány!

Időhiány miatt nagyon ritkán van frissités.. Ezúttal ellnézést kérünk minden olvasótol.

2.Forduló

IFicsapat: Felsőcsatár 2:2 Gyöngyösfalu SE Nagycsapat: Felsőcsatár 2:2 Gyöngyösfalu SE

Magyar Kupa

a Magyar Kupa 2. fordulójában a Gyöngyösfalu a megyei 3. osztályú Acsád Meszlen Gárdájával küzd meg a továbbjutásért !Döntetlen esetén az Acsád jut tovább mivel alacsonyabb osztályban van!

Szezonkezdet(1.forduló)

Ificsapat:____________________ Gyöngyösfalu SE 2:2 Jáki KSK Nagycsapat:_________________ Gyöngyösfalu SE 1:2 Jáki KSK

Magyar Kupa

Perenye 1:7 Gyöngyösfalu

Frissítve!

Nagycsapat menüpont frissítve lett 2010.08.03!!

Gyöngyös Kupa

Gyöngyösfaluban lezajlott 2 forduló a Gyöngyös Kupából a Hétvégén! A hazai klubb előbb döntetlent ért el majd MEgverte (újjonan) a Rivális Lukácsháza csapatát 2:1-re. Így 4 pontal az élen áll!

Változás

A megüresedett Edzői Posztot Skriba Péter Tölti be! Ő írányítja az Ifit és a Nagycsapatot! Sok sikert Kívánunk neki!

Újjabb távozó

Németh Péter is elhagyja az eggyesületet. Ördög néven emlegetett játékos a Püspökmolnáriba Igazol! Péter Perenyéből érkezett Gyöngyösfaluba!

Újra

Újra Olvashatók a Nyári Hírek! Mindenről ami a csapat háza körül történik beszámolunk!

30. Forduló

IFicsapat:__Spari 2:1 Gyöngyösfalu SE ______ Nagycsapat:__ Spari 2:1 Gyöngyösfalu SE

29. Forduló

IFicsapat: Gyöngyösfalu SE 5:2 Csepregi SK Nagycsapat: Gyöngyösfalu SE 4:0 Csepreg SE

28.forduló

Ificsapat: Balogunyom 4:2 Gyöngyösfalu Nagycsapat: Balogunyom 0:5 Gyöngyösfalu

Elmaradt meccs!

IFimeccs: Püspökmolnári 4:7 Gyöngyösfalu SE ----------------- Nagymeccs: Püspökmolnári 2:2 Gyöngyösfalu SE

27.Foduló

IFi: Gyöngyösfalu 0:5 Újperint ---- NAgycsapat: Gyöngyösfalu 1:0 Újperint

26.forduló

A Gyöngyösfalusi Ificsapat nem tudott kiálni!--- Nagycsapat: Lukácsháza 1:3 Gyöngyösfalu SE

Frissítve!

a Honlap frisitve lett 2010.05.14.-én: Nagycsapat és a Játékos Adatok menüpont lett frisítve!

25.forduló

Ifimeccs:Gyöngyösfalu SE 3:1 Honvéd Sé...; NAgymeccs: Gyöngyösfalu SE 1:0 Honvéd Sé

24. forduló

Ifimeccs:Gy.hermán-Szentkirály 4:2 GYÖNGYÖSFALU SE...Nagymeccs: Gy.hermán-Szentkirály 5:1 GYÖNGYÖSFALU

24. Forduló

Ma játszák le a 24. forduló mérkőzését a Gyöngyösfalusiak, akik a Gyöngyöshermán-Szentkirály vednégei lessznek. Az Ifisták 15:00kor kezdenek míg a NAgyobbak 17:00-kor!

23. forduló

IFisták: Gyöngyösfalu 0:5 Jáki KSK Nagycsapat: Gyöngyösfalu 2:0 Jáki KSK

Gyors hír

1 pontot hoztunk Pornóapátiból... Az ificsapat 4:2-re kikapott míg a NAgycsapat 2:2-es döntetlent játszott!

21.forduló

A Gyöngyösfalu Se csapata hazai pályán fogadja a Kőszegfalva IFi-;és nagycsapatát! Az Ifisták 2-kor míg az idősebbek 4-kor kezdenek! Várunk minden szurkolót!

Elnézés

A Gyfaluse.5mp.eu szerkeztőse elnézésdét kéri mindazokak akik bővebben is el szoktál olvasni amit az utolsó meccsről írunk! De a Felsőcsatári meccsről smmi jót nem írhattunk volna a csapatunkat pedig nem szidjuk! Mégegyszer is elnézést!

Gyors hír

Ifiicsapat: Felsőcsatár 3:0 Gyöngyösfalu SE ;Nagycsapat: Felsőcsatár 2:0 Gyöngyösfalu

Jó hír

A Gyöngyösfalusi Nagy-, és Ificsapat a hétvégén Felsőcsatárra látogat! A Nagycsapatban nagyobb változás nem lessz, hisz mindenki egészséges kivéve Németh Rolandot aki már hosszú ideje a térdével bajlódik! Az Ificsapatban viszont több változás lehet hisz sokan nem érnek rá az Ünnepek miatt. ide tartozik Máté Mihály(Kis Arsenal szurkoló) is aki nagy veszteség a csapatnak hisz az utóbbi hetekben jó formában volt! De van egy nagy visszatérő is Tar Bertalan személyében aki a Tavaszi szezonban bokasérülés miatt még nem lépett pályára!A "Tinisztárként" becézgetett játékos újra színt vihet a Gyöngyösfalusiak játékába!

Gyors hír!

Ificsapat: Gyöngyösfalu SE 2:2 Szentpéterfa;Nagycsapat: Gyöngyösfalu 3:3 Szentpéterfa

Gyors hír!

Ificsapat: Gyöngyösfalu SE 1:1 Nárai SK, Nagycsapat: Gyöngyösfalu SE 2:1 Nárai SK

Frissítve!

2010.03.21.-én frissítve lett az "Értékelések" menüpont!

18. forduló!

A Gyöngyösfalu SE csapatai ma fogadják a Nárai SK gárdáit! Az ifisták 13:00-kor kezdenek míg a felnőttek 15:00-kor!

Frissítve!

A "Játékos Adatok"; "Utolsó meccsről(Nagycsapat)";"Utolsó Mecs(Ificsapat)" menüpontok frissítve lettek!

Elmarad

A Holnapi vagyis a 2010.03.13.-ai bajnoki meccs elmarad! NEm csak ez a meccs hanem az megyei 1;2 és 3 osztály meccseit is elhalasztják! A meccs helyett a GYöngyösfalusiak edzőmeccset játszanak GEncsapátival VAsárnap 2 órakkor!

Gyors hír

A 16. forduló eredménye: Ificsapat: GYöngyösfalu 1:0 Tanakajd Nagycsapat: Gyöngyösfalu 1:1 Tanakajd

MEccs!

A tavaszi szezon is elkezdődik! A Gyöngyösfalu Se csapata hazai pályán fogadja a Tanakajd gárdáját! Az ificsapatok 13:00kor kezdenek míg a felnőttek 15:00-kor!

Friss hírek!

A polgármester Tar János egyik nyilatkozatában kiemelte hogy a faluban a 2010-es évben a régi kisiskola helyén egy Panzió nyitja ki kapuit! Míg a fejlesztések főleg korlátok elhelyezését vonja magában!

Alapozás!

LAssan vége az alapozásnak a Gyöngyösfalu Se csapatánál hisz nemsokára kezdődik a tavaszi szezon!A csapat keretében nem történt változás viszont az ifcsapatból távozott Lőrincz Tamás és Tőke Norbert! Ezennel Köszönjük a munkájukat és további sok sikert kívánunk nekik!

A Félév legjobbja szavazás végeredménye:

1.Horváth Zsolt 31 szavazat___________ 2.Németh Péter 26 szavazat___________ 3.Vida Krisztián 6 szavazat___________ 4.Kiss József 3 szavazat___________ 5.Máté Róbert 1 szavazat___________ Gratulálunk a nyertesnek!

Értékelés

Az értékelés a karácsony előtti napon lessz vagyis 2009.12.23.-án! A vezetőség ezt karácsonyi ajándéknak szánja,bár lehet nem fog mindenki örülni a kritikának!

Félévzáró Bankett!

Az őszi szezon véget ért! Ezért megint lessz Bankett mégpedig 2009.12.05-én! Helyszín pedig a Polgármesteri Hivatal! Várunk mindenkit aki részt vett a Gyöngyösfalu Se őszi szereplésében!

Értékelés

Új menüpont lett létrehozva mégpedig "Értékelés" címmel ellátva! Itt az ifi és nagycsapat játékosai kapnak egy az őszi teljesítményüket megillető számot(1-10);és hozzá egy rövid leírást is!

Gyors hír

Ifimeccs:_Gyöngyösfalu SE 5:2 Spari Fc Nagymeccs:_Gyöngyösfalu SE 3:1 Spari Fc További részeletek az "Utolsó mérkőzésről "című menüpontban!

Szülinap!

Boldog szülinapot kívánunk Barabás Gábornak aki a nagycsapatban is és az ificsapatban is remekel. A Gyöngyösfalusi Párduc 1988.November 18.-án látta meg a napvilágot! Vagyis most 21 éves!

Gyors hír

Ifi: Csepreg 2:1 Gyöngyösfalu SE Nagy: Csepreg 1:1 Gyögyösfalu SE További részeletek az "Utolsó mérkőzésről "című menüpontban

Gyors hír

Ifi:Gyöngyösfalu SE 7:0 Balogunyom Nagycsapat:Gyöngyösfalu SE 2:2 Balogunyom További részeletek az "Utolsó mérkőzésről "című menüpontban

Gyors hír

Ificsapat:Újperint 3:0 Gyöngyösfalu NAgycsapat: Újperint 1:1 Gyöngyösfalu További részeletek az \"Utolsó mérkőzésről \"című menüpontban!

Gyors hír

Ificsapat: Gyöngyösfalu SE 0:2 Lukácsháza SE Nagycsapat: Gyöngyösfalu SE 4:0 Lukácsháza SE További részeletek az \"Utolsó mérkőzésről \"című menüpontban!

Gyors hír

Ificsapat: Sé Honvéd SE 1:2 Gyöngyösfalu SE Nagycsapat: Sé Honvéd SE 1:4 Gyöngyösfalu SE További információ a "Utolsó mérkőzésről Ificsapat/Nagycsapat" menüpontban

hiány!

Elnézését kérem mindazoknak, kik elolvasták vollna bővebben a nagycsapat utolsó mérkőzéséről ítrakat, időhiány miatt nem tudtuk frissíteni az oldalt!! A következő Sé Honvéd elleni mérkőzésről már lessz hír!! Mégegyszer is ellnézést!

Gyors hír

Ificsapat:Gyöngyösfalu 2:1 Gyöngyöshermán-Szentkirály Nagycsapat: Gyöngyösfalu 2:2 Gyöngyöshermán-Szentkirály

Gyors hír

Gyöngyösfalu 2:1 Gyöngyöshermán-Szentkirály Nagycsapat: Gyöngyösfalu 2:2 Gyöngyöshermán-Szentkirály

Gyors hír

Gyöngyösfalu 2:1 Gyöngyöshermán-Szentkirály Nagycsapat: Gyöngyösfalu 2:1 Gyöngyöshermán-Szentkirály

Gyors hír

Ificsapat: Ják 4: Gyöngyösfalu SE __________________________ Nagycsapat: Ják 1:1 Gyöngyösfalu SE _________________________ ___ További információ a meccsekről az\"Utolsó meccsrő(Ificsapat)\" És az\"utolsó Meccsről(Nagycsapat)\" menüpontban található!!

Gyors hír

Ificsapat: Ják 4: Gyöngyösfalu SE __________________________ Nagycsapat: Ják 1:1 Gyöngyösfalu SE _________________________ ___ó További információ a meccsekről az"Utolsó meccsrő(Ificsapat)" És az"utolsó Meccsről(Nagycsapat)" menüpontban található!!

Gyors hír

Ificsapat: Ják 4: Gyöngyösfalu SE __________________________ Nagycsapat: Ják 1:1 Gyöngyösfalu SE _________________________ ________További információ a meccsekről az \\\"Utolsó meccsrő(Ificsapat)\\\" És az\\\"utolsó Meccsről(Nagycsapat)\\\\\\\" menüpontban található!!

Gyors hír

Ificsapat: Ják 4: Gyöngyösfalu SE __________________________ Nagycsapat: Ják 1:1 Gyöngyösfalu SE _________________________ ____További információ a meccsekről az \"Utolsó meccsrő(Ificsapat)\" És az\"utolsó Meccsről(Nagycsapat)\\\" menüpontban található!!

Gyors hír

Ificsapat: Ják 4: Gyöngyösfalu SE __________________________ Nagycsapat: Ják 1:1 Gyöngyösfalu SE _________________________ További információ a meccsekről az "Utolsó meccsrő(Ificsapat)" És az"utolsó Meccsről(Nagycsapat)\" menüpontban található!!

Gyors hír

Ificsapat:A Gyöngyösfalu SE 3:2 Pornóapáti__________________________ Nagycsapat:Gyöngyösfalu SE 0:2 Pornóapáti _________________________ További információ a meccsekről az "Utolsó meccsrő(Ificsapat)" És az"utolsó Meccsről(Nagycsapat)\" menüpontban található!!

Amerikai Futball

Október 3.-án a Gyöngyösfalusi Pályán játszik a Haladás Crushers vagyis Szombathely Amerikai foci csapata!! Akit érdekel látogassa meg hisz nem mindennap láhat ilyen közel Amerikai futball mérkőzést hisz a megében nincs több csapat!! És mivel a Rozmann fivérek(Ferenc;Gábor) is itt játszik és rajtuk kívül is több Gyöngyösfalu érdekeltségű játékos!! Egyszóval biztos jó meccs lessz!!
Gyöngyösfalu SE adatok:


-Irányítószám:9723


-Falu:Gyöngyösfalu


-Elhelyezkedés:a 87-es főúton kőszeg felé menet, a vasuti átkelő előtti leágazón jobbra!


-Elnök: Ifj. Rozmann Ferenc


-Edző(nagycsapat): Skriba Péter


-Edző (Ificsapat): Skriba PéterÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!